Kies uw juiste autocrossband voor een scherpe prijs. Crossbanden kunnen in meerdere categorieën vallen. Zo vind je crossbanden in de categorie autobanden, kleibanden, rallybanden, opgesneden crossbanden, noppenbanden en quadbanden. Voor auto’s worden crossbanden ook wel 4x4 banden, offroadbanden of rallybanden genoemd.

Crossbanden hebben altijd een herkenbaar profiel met dikke noppen. Met dit bandenprofiel bieden de banden grip in vrijwel alle offroad omstandigheden en op vrijwel iedere ondergrond. Of je nu met twee of vier wielen rijdt in zwaar zand, leem, klei of in de duinen, grip heb je altijd. Autocross en motorcross zijn enorm populaire sporten die ook onder amateur coureurs erg geliefd zijn. Anders dan bij andere vormen van autosport zijn de kosten vele malen lager en is het makkelijk instappen. Op veel plaatsen in Nederland zijn in de zomermaanden grote cross evenementen waar je naartoe kunt. 

Crossbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Maar welke is nu geschikt voor die baan? Wilt u graag advies op welke crossbaan je welke autocrossband het beste kunt gebruiken? Bel, App of mail, wij helpen u graag aan een bandje. Want RTS Holland is het adres voor uw crossauto met heel veel voorraad van verschillende merken nieuwe autocrossbanden, de keuze is reuze en bijna alles is leverbaar.

Vindt u niet de juiste band voor uw auto in deze webshop? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Onze bandenspecialist Jan-Cor heeft meer dan 20 jaar ervaring in de internationale autocross, en heeft daarmee verschillende kampioenschappen gehaald. Hij staat voor je klaar, neem contact op via 0654235106 en krijg antwoord op uw vraag of vrijblijvend advies. U kunt de banden bij ons afhalen in Veendam maar bel van te voren, ook verzending is geen enkel probleem, wij verzenden dagelijks onze autobanden en binnenbanden door heel Europa. In de weekenden zijn wij vaak met onze bandenbus aanwezig bij de autocross, neem even contact met ons of wij de banden mee kunnen nemen naar dezelfde autocross!

ETRTO-2016-7
© 2007 - 2021 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel