Navigatie
Sorteer op

Iedereen die met zijn auto aan wedstrijden doet heeft een goedgekeurde gordel nodig. Afhankelijk van het type autosport wordt ofwel een 6-punts FIA gordel of een 4-punts FIA gordel voorgeschreven, waarbij de 6-puntsgordel natuurlijk de voorkeur heeft. Het is tenslotte voor uw eigen veiligeheid.

Een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste autogordel is bijvoorbeeld het dragen van een HANS-systeem. Hiervoor bestaan verschillende, speciale modellen die de bestuurder en/of co-piloot voldoende comfort geven gecombineerd met op en top veiligheid. De meesten van ons moeten maandagmorgen gewoon weer aan het werk. 

In onze webshop vindt u goedgekeurde autosportgordels van gerenommeerde fabrikanten als LTEC en RRS, merken wiens naam staat voor 100% veiligheid, absolute kwaliteit en voor de beste prijs op de markt. Al deze racegordels beschikken over de verplichte FIA-homologatie, up-to-date en met een geldigheid van maximaal 5 jaar.  Alle gordels worden compleet geleverd inclusief bevestigingsogen voor montage.

 

© 2007 - 2020 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel