Navigatie
 1. Wat is er zo speciaal aan GRIP weekmaker?
  GRIP tyre softener is een product dat het rubber zachter maakt en zorgt voor meer grip. Een product wat nieuw leven in oudere racebanden zal zetten door het zachter maken van het loopvlak en verbetering van de stroefheid.
   
 2. Werkt het alleen op oudere banden?
  Nee, het werkt ook even goed op nieuwe banden waar een zachtere compound is vereist.
   
 3. Hoe werkt GRIP tyre softener?
  Het wordt aangebracht op het oppervlak van de band. Het dringt vervolgens niet alleen in het oppervlak van de band maar ook alle rubber eronder.
   
 4. Hoe lang duurt een behandeling?
  Dat hangt af van hoe goed de banden worden behandeld. Voor het beste resultaat moet je de tyre softener aanbrengen verdeeld over meerdere dagen. Dit zal ervoor zorgen dat GRIP tyre softener volledig zal doordringen in het rubber en dat zorgt voor meer consistente prestaties, ronde na ronde. Hoe langer de procedure, hoe dieper het effect.
   
 5. Hoe weet ik wanneer de behandeling heeft gewerkt?
  Een eenvoudige test is met de nagel van je duim te duwen op het oppervlak van de band voor en na behandeling. Het moet duidelijk zachter zijn na de behandeling. Echter, een meer nauwkeurige methode is om een ​​Shore meter te gebruiken, een meter speciaal ontworpen om de hardheid van banden te controleren.
   
 6. In welke types van motorsport kun je tyre softener gebruiken?
  We hebben klanten die GRIP tyre softener gebruiken in de autocross, rallycross, circuit en oval racing , karting, motorsport , drag racing en zelfs grasbaan racen ! Maar GRIP is ook populair bij eigenaren van high-performance straatauto's die ze gebruiken in wedstrijden zoals de georganiseerde straatraces op drag strips. Let op, niet overal is het gebruik ervan toegestaan.
   
 7. Wat gebeurt er als ik GRIP tyres softener krijg op mijn kleren?
  GRIP is niet schadelijk voor uw kleding of op uw huid , maar het is het beste om onmiddellijk af te wassen om eventuele vlekken te voorkomen. Het gebruik van handschoenen wordt aangeraden.
   
 8. Kan ik veilig bestellen via postorder?
  Ja, als enige is GRIP tyre softener is niet brandbaar en niet giftig en kan worden vervoerd zonder problemen.
   
 9. Hoe lang gaat een één liter fles mee?
  Een 1-liter fles zou genoeg moeten zijn voor het behandelen van vier tot vijf banden.
   
 10. Hoe lang duurt GRIP verblijf in een band?
  Een behandelde band kan zachter blijven voor enkele maanden. Uiteraard herhaalde warmte cycli ( racing! ) zal uiteindelijk de werking verminderen, dus voor het beste resultaat wordt het altijd aangeraden om nieuwe verse lagen aan te brengen een week voorafgaand aan de wedstrijd.
   
 11. Moet ik mijn banden inwikkelen met plasticfolie na de behandeling?
  Er is geen noodzaak om dat te doen, GRIP tyre softener verdampt niet. Het voordeel is dat ze mooi schoon blijven tijdens de behandeling en er een iets hogere temperatuur ontstaat waardoor het sneller inwerkt.
© 2007 - 2020 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel