VERZENDING
Wij maken gebruik van Weeber Logistics, GLS, PostNL en/of DPD. Onze ervaringen met deze partijen zijn zeer goed. Zij zorgen ervoor dat het pakket op de afgesproken plek wordt afgeleverd. Door de grote hoeveelheid pakketten hebben wij gunstige tarieven waar jullie van profiteren.

VOORDELEN

  • Je pakket is standaard verzekerd tot € 520 euro
  • Pakketten worden aangetekend geleverd volgens de hoogste standaarden
  • Standaard looptijd binnen Nederland meestal 1 werkdag
  • Standaard looptijd binnen Europa meestal binnen 2-5 werkdagen

Bij voorkeur verzenden wij alle pakketten met Weeber Logistics maar er zijn uitzonderingen. Die hebben te maken met de maximale omvang en het totaal gewicht van het pakket. Geen nood !   99,9% van alle producten in de webshop zijn gewogen en berekend en geeft het systeem keurig aan of en hoeveel verzendkosten moeten worden berekend.

NIET THUIS?
Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.

VEILIG
Bij Weeber Logistics is je pakket in veilige handen. Voor alle pakketten die via Weeber worden verstuurd geldt een aansprakelijkheidsvergoeding. 

AFHALEN
Ondanks dat we een internetbedrijf zijn is het - in overleg - ook mogelijk om bestelde producten op te halen en betalen, mits voorradig natuurlijk. Wij hebben geen PIN-apparaat dus contant (liefst gepast) geld meenemen. Uiteraard van te voren even bellen om een afspraak te maken, voor een dichte deur wil je niet staan: +31654235106. In overleg is het afhalen en betalen ook mogelijk in de avonduren en/of in het weekend.

 

ETRTO-2016-7
© 2007 - 2021 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel