Navigatie

RETOURBELEID

Als geen ander:  RTS Holland geeft je 30 dagen retour-garantie !! 

Wij maken het shoppen en bestellen in onze webshop zo comfortabel mogelijk met uitgebreide beschrijvingen en foto's. Heb je een beschadigd of verkeerd product ontvangen of wil je aanspraak maken op garantie? Wil je een gekocht product retourneren of ruilen? Geen probleem: binnen het kader van het herroepingsrecht kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling de goederen zonder opgave van reden naar ons terugsturen. Eenvoudig een mail sturen en onze after-sales neemt je retourzending in behandeling. Wil je de door ons geleverde producten of ongemonteerde autobanden retourneren?

Houd dan rekening met de onderstaande voorwaarden en werkwijze:

Wil je van de koop af zien, laat ons dan binnen 30 dagen na ontvangst van de producten weten dat je de koop wilt ontbinden. Dit mag per brief, e-mail of door gebruik te maken van het herroepingsformulier wat je onderaan op deze pagina kunt downloaden.

Let op; de producten mogen niet gemonteerd of gebruikt zijn.

De producten kun je inleveren bij het RTS Holland filiaal waar je ze hebt afgehaald. Zorg ervoor dat het retourformulier is bijgesloten, volledig ingevuld met jouw gegevens, ordernummer en indien je een terugbetaling wilt het IBAN-nummer waar wij op moeten terugbetalen. In het filiaal zullen de producten worden ingenomen en wordt de retourzending verwerkt en een eventuele creditering of omruiling afgehandeld.

Wil je de producten via PostNL, DPD of andere koeriersdienst naar ons terug sturen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De kosten variëren afhankelijk van de afmetingen van je zending. Wij schatten de kosten zo ongeveer tussen de € 9 en € 20 euro of ca. € 75 euro voor 4 autobanden. Retourneer de producten, in geval van herroeping, binnen 30 dagen in de originele verpakking. Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige en correcte retournering.

RETOURADRES

RTS Holland
t.a.v. afdeling Retour
Zuidwending 157
9644XD Veendam
Nederland

Email: retour@rtsholland.com

 

© 2007 - 2020 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel