Navigatie

Levertijden

Bij de meeste artikelen is per product een indicatieve levertijd aangegeven, die kan verschillen per product. Dit houdt in dat wij streven naar een levering binnen deze termijn. Die indicatie is afhankelijk van meerdere factoren; onder andere de stand van de voorraad, het aantal bestellingen die binnen komen maar ook hoe snel de pakketdiensten transporteren. Dit laatste is vooral van belang wanneer producten vanuit één van onze (buitenlandse) vestigingen, of rechtstreeks vanaf de fabriek worden verzonden. In dergelijke gevallen is de aangegeven levertijd grotendeels gebaseerd op de ervaringen van klanten, dus ook het meest realistische.

Helaas komt het weleens voor dat het iets langer duurt (3-5 dagen). Echter, ook snellere levering is heel goed mogelijk. De vermelde levertijden zijn dus vermoedelijke levertijden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij streven ernaar alle bestellingen te leveren binnen een termijn van 4 weken.

Wanneer de levertijd veel langer is zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen via WhatsApp of e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk uitzoeken wat de oorzaak van de vertraging is en zo mogelijk oplossen. Je kunt ervan uitgaan dat wij onze uiterste best doen om de bestelling zo snel mogelijk te laten afleveren.

 

© 2007 - 2020 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel