HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van reden je aankoop te ontbinden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons binnen deze 30 dagen op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit mag schriftelijk per post of per e-mail. Daarbij is het handig om gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping. Onderaan deze pagina kunt u het modelformulier downloaden. 

Gedurende de termijn van 30 dagen kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te beoordelen, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen. Let op, wanneer de producten reeds gemonteerd zijn op de auto (bijvoorbeeld autobanden, velgen en remmen) dan kan de aankoop niet meer onder het herroepingsrecht ontbonden worden. Ook diensten die reeds (gedeeltelijk of geheel) zijn uitgevoerd zoals het uitvoeren van een APK of grote beurt kunnen niet herroepen worden.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde (anders dan de vervoerder), het product in bezit hebt gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop jij of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je het modelformulier voor herroeping sturen naar onderstaand adres of een e-mail sturen naar retour@rtsholland.com. Je mag het modelformulier ook bijsluiten bij het afgeven van het product in één van onze filialen. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Het product dien je na herroeping binnen uiterlijk 30 dagen te retourneren naar onderstaand adres:

RETOURADRES GOEDEREN: 

RTS Holland
t.a.v. afdeling Retour
Zuidwending 157
9644XD Veendam
Nederland

Email: retour@rtsholland.com


Terugbetaling
Nadat je gebruik hebt gemaakt van jouw herroepingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Indien je er voor kiest de producten via PostNL, DPD of andere koeriersdienst naar ons terug sturen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De kosten variëren afhankelijk van de afmetingen van je zending. Wij schatten de kosten zo ongeveer tussen de € 9 en € 20 euro per pakket of ca. € 75 euro voor 4 autobanden.

Uitsluiting herroepingsrecht:
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Diensten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen.
  • Producten die naar jouw specificatie gemaakt zijn.
  • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.
  • Producten die speciaal voor je zijn besteld en geen normale voorraadhoudende artikelen zijn.
  • Producten die reeds een keer op de auto en/of op de velgen zijn gemonteerd.

 

Dit is de link om het modelformulier voor herroeping te downloaden

ETRTO-2016-7
© 2007 - 2021 CROSS RACE RALLY & DRIFT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel